استاندارد ایزو 22000 | استاندارد صنایع غذایی

استاندارد ایزو 22000 | استاندارد صنایع غذایی

1394/1/12 تاریخ بروزرسانی

استاندارد ایزو 22000 | استاندارد صنایع غذایی

تماس با شرکت ایده نوآوران راژمان
• تلفن: 8-22656997 – خانم داوری
• وب سایت: www.rajmaniso.com
• آدرس: تهران – جردن - بلوار گلشهر - برج آی تک - طبقه 3 – واحد 47

ایزو 22000 مدیریت ایمنی غذایی

ایزو 22000 استانداردی بین المللی است که الزامات سیستم مدیریت ایمنی غذایی را برای تمام سازمان های فعال در زنجیره مواد غذایی (از مزرعه تا چنگال) را تعیین می کند.

مزایای ایزو 22000:
• معرفی پروسه های شناخته شده ی بین المللی به تجارت شما
• اطمینان بخشی به تامین کنندگان و سهامداران درباره نحوه کنترل مخاطرات در تجارت شما
• قرارگیری موضوع کنترل مخاطرات در امتداد زنجیره تامین شما
• ایجاد شفافیت در زمینه پاسخگویی و مسئولیت پذیری
• بروز رسانی و ارتقای مستمر سیستم شما به منظور حفظ کارآیی و تاثیر آن


خدمات شرکت ایده نوآوران راژمان شامل صدور، پیاده سازی، مشاوره وخدمات آموزشی درون سازمان بر اساس انواع گواهینامه ایزو و دیگر استاندارد های سازمانی می باشد.

استاندارد ایزو 22000 | استاندارد صنایع غذایی

شرکت راژمان نام آگهی دهنده :
02122656997 تلفن :
AddresEmail ایمیل :
www.rajmaniso.com لینک آگهی :
تهران – جردن - بلوار گلشهر - برج آی تک - طبقه 3 – واحد 47 آدرس :
0 ریال قیمت :

loader

Scroll