پذیرش و چاپ مقاله ISC و ISI در ژورنال های مورد تایید وزارت علوم

پذیرش و چاپ مقاله ISC و ISI در ژورنال های مورد تایید وزارت علوم

1394/1/12 تاریخ بروزرسانی

پذیرش و چاپ مقاله ISC و ISI در ژورنال های مورد تایید وزارت علوم

وبسایت: www.scientificpaper.ir تلفن: 017-33240835
خدماتی که شرکت توسعه دانش گلستان ارائه می دهد، شامل استخراج مقاله، ترجمه، ویرایش و استاندارد سازی مقالات دانشجویان می باشد. همچنین این شرکت در پذیرش و چاپ مقالات دانشجویان و اساتید در زمانی بسیار کوتاه در ژورنال های معتبر متنوع بین المللی در ایندکس های مختلف اعم از ISC ، ISI و scopus فعالیت می نماید. جزئیات خدمات شرکت به شرح زیر می باشد.
1. استخراج ، ترجمه و ویرایش و فرمت بندی مقاله علمی از پروژه ها ، تحقیقات ، پایان نامه های کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، با بالاترین کیفیت و استاندارد های بین المللی در کمتر از 10 روز .
2. پذیرش نهایی تضمینی مقاله علمی در ژورنال های ایندکس شده در فهرست نشریات اصلی ISC به آدرس اینترنتی mjl.isc.gov.ir در کمتر از 3 روز.
3. پذیرش نهایی تضمینی مقاله علمی در ژورنال های ایندکس شده در فهرست ISI به آدرس منبع http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/ در کمتر از 7 روز .
4. پذیرش نهایی تضمینی مقاله علمی در ژورنال های ایندکس شده در scopus به آدرس اینترنتی http://www.elsevier.com/__data/assets/excel_doc/0005/226742/title_list.xlsx در کمتر از 14 روز.
5. پذیرش نهایی تضمینی مقالات رشته های مختلف ارشد و دکتری در ژورنال های ISC و ISI لیست شده در فهرست های نشریات معتبر وبسایت وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری به آدرس اینترنتی http://www.msrt.ir/fa/rppc/Pages/Files/ValidPublications.aspx تنها در کمتر از 30 روز مخصوص دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه های سراسری و رشته های فنی دانشگاه آزاد اسلامی.

بمنظور درخواست سفارش خود می توانید از طریق وبسایت www.scientificpaper.ir و یا از طریق ایمیل info[at]scientificpaper.ir اقدام نمایید.
جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید از طریق شماره تماس های 01733240835 ارتباط برقرار نمایید.

پذیرش و چاپ مقاله ISC و ISI در ژورنال های مورد تایید وزارت علوم

توسعه دانش گلستان نام آگهی دهنده :
01733240835 تلفن :
AddresEmail ایمیل :
www.scientificpaper.ir لینک آگهی :
---------- آدرس :
0 ریال قیمت :

loader

Scroll